Субота, 20.04.2024, 04.34.41

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Червень » 17
Останнім часом у Бродах зростає спротив громади стосовно будівництва різних об'єктів. Зокрема, мешканці будинків у центрі міста, біля яких хочуть звести громадську вбиральню, зібрали колективні підписи проти цього будівництва, з якими звернулися до міської влади та ЗМІ. Про це повідомляє "ЗІК".
За словами голови ініціативного комітету мешканців Ярослави Мілешко, жителі дізналися про це будівництво від з депутатів, вони проти цього. По-перше, через санітарні міркування, по-друге, вони не дадуть зрізати посаджені власноруч 40-річні каштани у сквері, де планується будова. 
Бродівський міський голова Богдан Семчук зазначив, що це місце вибране для будівництва громадської вбиральні містопроектною спеціалізованою організацією, оскільки там великий приплив людей, зручне розташування у центрі тощо. «Ми вирішили вивчити це пита ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 1125 | Дата: 17.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Польський експерт з енергетичних питань Центру східних досліджень Агата Лоскот-Страхота називає ключовий позицію України для добудови трубопроводу «Одеса-Броди» до польського Плоцька. Таку думку вона висловила в інтерв’ю „УНІАН”. 
«Якщо стежити за тим, що відбувається на сході, і, зокрема, в Україні, створюється враження, що в першу чергу українська сторона не готова розпочати експлуатацію трубопроводу в проектному напрямку», - сказала А. Лоскот-Страхота. Вона зазначила, що, незважаючи на численні заяви представників української влади про необхідність експлуатації побудованого в 2001 році трубопроводу для постачання каспійської нафти в Європу, він до сих пір використовується для постачання російської нафти в реверсному режимі. «Це (зміна напряму використання) не відбувається кілька років, і з-за цього важко приймати якісь ... Читати далі »
Категорія: Україна та Брідщина | Переглянули: 967 | Дата: 17.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Володимир Омельченко, провідний експерт енергетичних програм Центру Разумкова, сумнівається в доцільності переведення нафтопроводу "Одеса-Броди" на аверс. "Президент зайшов у чужу парафії", - заявив експерт. За його словами, компанія "Приват" не має власних ресурсів і нічого в каспійському регіоні не видобуває. Крім того, експерт сумнівається в існуванні угод, які гарантують постачання нафти. "Могла б запросто виникнути ситуація, що нафтопровід виявився порожнім. Таким чином, виникає питання доцільності такої операції", - відзначає він. 
Як повідомлялося раніше, Віктор Ющенко підписав указ про прямий маршрут використання нафтопроводу "Одеса-Броди". Юлія Тимошенко указ виконувати відмовляється. Ще на початку січня керівництво двох нафтопереробних заводів Ігоря Коломийського звернулося з проханням прийняти рішення про аверсн ... Читати далі »
Категорія: Україна та Брідщина | Переглянули: 1057 | Дата: 17.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024