П`ятниця, 29.03.2024, 09.39.19

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Червень » 17 » Мешканці Бродів не хочуть в центрі міста громадський туалет
Мешканці Бродів не хочуть в центрі міста громадський туалет
15.27.22
Останнім часом у Бродах зростає спротив громади стосовно будівництва різних об'єктів. Зокрема, мешканці будинків у центрі міста, біля яких хочуть звести громадську вбиральню, зібрали колективні підписи проти цього будівництва, з якими звернулися до міської влади та ЗМІ. Про це повідомляє "ЗІК".
За словами голови ініціативного комітету мешканців Ярослави Мілешко, жителі дізналися про це будівництво від з депутатів, вони проти цього. По-перше, через санітарні міркування, по-друге, вони не дадуть зрізати посаджені власноруч 40-річні каштани у сквері, де планується будова. 
Бродівський міський голова Богдан Семчук зазначив, що це місце вибране для будівництва громадської вбиральні містопроектною спеціалізованою організацією, оскільки там великий приплив людей, зручне розташування у центрі тощо. «Ми вирішили вивчити це питання, затвердити на містобудівній раді. Згодом проведемо громадські обговорення і лише після цього приймемо відповідне рішення».
Приватний підприємець, який виявив бажання збудувати у місті туалет, є депутатом міської ради, а за цю ідею вхопився у 2007 році, оскільки почув, що таке будівництво планується неподалік його кіоску. У минулому році всі роботи із виготовлення документації призупинив, і лише коли вийшла нова постанова Кабміну, знову продовжив збирати висновки. Зараз у нього на руках 2 таких документи. У коментарі він зазначив , що взагалі не планував зрізати жодного дерева, а споруду хотів прибудувати до задньої стіни гаражів. Зверху планує звести мансарду. Він також додав, що у випадку спротиву громади, не будуватиме туалет у цьому місці. 
У результаті обговорення цього питання на сесії була створена спеціальна комісія із вивчення даного питання, до якої увійшли голови усіх постійних комісій міської ради, представник ЗМІ. 
Подібна тимчасова комісія міської ради протягом травня-червня також розглядала проблемні питання щодо будівництва торговельного павільйону для продажу живих квітів на території скверу у центрі міста, де розташований єдиний придатний для дитячого дозвілля майданчик. Згідно з її висновком, яке прийняте як рішення на останній сесії Бродівської міськради 11 червня, вимоги мешканців прилеглого до майданчика будинку про заборону будівництва торгового павільйону є безпідставними. Підприємцю, який хоче звести кіоск для квітів, запропоновано замовити зміни до проекту щодо пониження даху. Під час голосування з даного питання більшість висловилася за продовження будівництва кіоску. Однак, жителі стоять на своєму. За їх словами, у випадку його зведення, вони кіоск просто зруйнують.
Категорія: Новини Брідщини | Переглядів: 1124 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024