Субота, 20.04.2024, 08.36.08

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Червень » 02
1 червня заступник голови Бродівської райдержадміністрації Марія Пасічник провела нараду з питань підготовки до створення на території Бродівського району національного парку «Північне Поділля» за участю керівників органів місцевого самоврядування та землевпорядників тих сільських рад, на територіях яких планується розміщення національного парку.
Під час наради обговорювались можливості виділення необхідних площ для розташування національного парку, попередньо визначено межі земель, які пропонуються під національний парк, обговорено перспективи створення національного парку тощо.
Участь у нараді також взяли: заступник начальника управління Держкомзему у Бродівському районі Ю.Попелишин, начальник загального відділу Бродівської районної ради В.Булишин, завідуючий к ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 910 | Дата: 02.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Рішення Росії розпочати будівництво Балтійської трубопровідної системи-2 може прискорити запуск «Одеса-Броди» в північному напрямку. Самі росіяни не раз визнавали - будівництво БТС-2 вдарить по споживачам російської нафти до Німеччини та Польщі. 
В останні рік-два в Росії стало звичною справою обгрунтовувати економічно невигідні проекти політичними міркуваннями. Ідея БТС-2 виправдовувалася необхідністю запобігти можливі ескапади білоруського лідера Олександра Лукашенка. Спроба Мінська підвищити тарифи на транзит російської нафти через свою територію в 2007 р. став причиною зупинки поставок в Західну Європу по північній гілці нафтопроводу «Дружба». Тоді й було вирішено побудувати новий трубопровід в обхід Білорусі довжиною понад 1000 км - від нафтоперекачуючої станції Унеча в Брянській області до узбережжя Фінської затоки в ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 922 | Дата: 02.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У пішій прощі до чудотворної ікони Підгорецької Божої Матері, яка відбулася учора, 31 травня, взяли участь паломники з Бродів, до яких приєдналася віруюча молодь зі Львова, Червонограда, а також жителі населених пунктів, через які йшли прочани.
Щоб не заважати дорожньому руху на трасі Київ-Чоп, піша процесія пішла польовими дорогами через села Пониковиця, Висоцько, Лучківці, Ясенів. Незважаючи на майже безперервний дощ, піша хода супроводжувалася духовними піснями, а по дорозі до паломників приєдналося ще близько сотні людей різного віку. Благословення на Хресний хід паломники отримали у церкві Чесного і Животворного Хреста м. Броди, де з суботи виставлені для поклоніння мощі св. О. Піо. 
На стомлених паломників чекав скромний монастирський обід, а завершилося святкування духовним молодіжним концертом за участю христия ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 1034 | Дата: 02.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

31 травня у Дрогобичі відбувся гала-концерт переможців третього обласного конкурсу-фестивалю пісні і танцю «Світ дитинства», організованого відділом сім’ї, молоді і туризму виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
Успішно на цьому фестивалі виступили бродівські вокалісти. Зокрема, перші місця у вікових групах посіли Тетяна Гаврюшенко (м.Броди), вокальний ансамбль «Дрібушки» (м. Броди), дует «Крихітки» (м. Дрогобич), вокальний ансамбль «Джельсеміно» (м.Броди), Олег Маринкевич (с.Дубляни Самбірського району), Михайло Терлецький (м.Львів), вокальний ансамбль «Піснєвир» (м.Броди), Марія Буньо (м. Дрогобич), вокальний ансамбль «Острів дитинства» (м.Львів).
Серед танцювальних колективів найкращими були у вікових групах і номінаціях: зразко ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 1419 | Дата: 02.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024