П`ятниця, 29.03.2024, 15.28.40

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Травень » 29
28 травня в Секретаріаті Президента України відбулася зустріч заступника глави Секретаріату Президента України Андрія Гончарука із заступником Державного секретаря Канцелярії Президента Республіки Польща Маріушем Хандзліком. про це повідомили в прес-службі Президента України. 
Під час зустрічі Гончарук та Хандзлік обговорили широке коло питань українсько-польського співробітництва. Сторони констатували, що українсько-польський політичний діалог на вищому рівні характеризується постійною динамікою і висловилися за його подальшу активізацію. У цьому контексті було обговорено графік зустрічей і контактів керівництва Польщі та України. 
Важливим питанням зустрічі стало визначення конкретних термінів проведення та порядок денний двадцятого засідання Консультаційного комітету Президентів України та Польщі, а також підготовка ... Читати далі »
Категорія: Україна та Брідщина | Переглянули: 966 | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

"Налагодження співробітництва України, в тому числі з Лівією, у будівництві нафтопереробного заводу, створення комплексу нафтопереробки відбувалося б набагато швидше, якби було вирішено низку питань, необхідних для переведення нафтопроводу "Одеса - Броди" в аверсному режим роботи" - заявив Уповноважений Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський. Про це 29 травня проінформувала прес-служба Президента України. 
"Питання співпраці з Лівією стане реалістичним тільки за умови вирішення комплексу питань для переведення нафтопроводу "Одеса - Броди" в аверсному режим роботи", - сказав він. 
У цьому контексті, кажучи про домовленості України з Лівією про постачання Лівійській нафти і будівництва нафтопереробного заводу (НПЗ) в Одеській області, про що повідомила Прем'єр-міністр України Ю. Т ... Читати далі »
Категорія: Україна та Брідщина | Переглянули: 887 | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

30 травня на березі озера, що у с. Лагодів Бродівського району, відбудуться зональні змагання з пляжного волейболу серед чоловічих команд із Бродів, Золочева, Буська, Пустомит і Яворова за програмою 18 спортивних ігор Львівщини.
Це місце на Брідщині вже стало традиційним для цих змагань – торік господарі отримали тут перше місце, а згодом підтвердили свій рівень в області, посівши друге місце.
«На не менший результат команда розраховує і цьогоріч», – заявив головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Бродівської райдержадміністрації Андрій Гром’як.

Інформацію підготовлено за матеріалами ЗІКу
Категорія: Анонси | Переглянули: 1613 | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

На сесії Бродівської райради розглянули питання про виконання рішення райради «Про діяльність Підкамінської міської лікарні». Згідно з ним, адміністрація Бродівської ЦРЛ мала розробити пропозиції щодо її реорганізації, однак це рішення не виконане.
Цим рішенням не виключався варіант, що Підкамінська міська лікарня може стати самостійною структурою зі статусом районної. Член ініціативної групи від громади селища Підкамінь Антоніна Король, зокрема, зазначила : «Ми не просимо, а вимагаємо відновити пологове, дитяче, операційне відділення, які тут діяли. Крім того, просимо забезпечити лікарню невропатологом, ЛОРом, окулістом. Нехай керівництво району поцікавиться, що потрібно для того, щоб у Підкамені була районна лікарня і допоможуть нам».
Жінки з Підкаменя пояснили, що з проблемою поступового знищення цієї лікарні борють ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 1059 | Дата: 29.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024