Четвер, 25.04.2024, 05.41.53

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Травень » 29 » Б.Соколовський: співпраця з Лівією стане реальною тільки за умови вирішення питань для переведення нафтопроводу "Одеса-Броди" на аверс
Б.Соколовський: співпраця з Лівією стане реальною тільки за умови вирішення питань для переведення нафтопроводу "Одеса-Броди" на аверс
16.12.11
"Налагодження співробітництва України, в тому числі з Лівією, у будівництві нафтопереробного заводу, створення комплексу нафтопереробки відбувалося б набагато швидше, якби було вирішено низку питань, необхідних для переведення нафтопроводу "Одеса - Броди" в аверсному режим роботи" - заявив Уповноважений Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський. Про це 29 травня проінформувала прес-служба Президента України. 
"Питання співпраці з Лівією стане реалістичним тільки за умови вирішення комплексу питань для переведення нафтопроводу "Одеса - Броди" в аверсному режим роботи", - сказав він. 
У цьому контексті, кажучи про домовленості України з Лівією про постачання Лівійській нафти і будівництва нафтопереробного заводу (НПЗ) в Одеській області, про що повідомила Прем'єр-міністр України Ю. Тимошенко після її візиту до Лівії, Б. Соколовський підкреслив, що це "той випадок, коли Ю. Тимошенко підтримує напрацювання Глави держави ". Він назвав це черговим кроком у напрямку реалізації двосторонніх домовленостей, досягнутих в ході ряду переговорів і зустрічей Президента України з Лівійський Лідером М. Каддафі, що відбулися в 2008 році в рамках офіційного візиту Президента України до Лівії 7-8 квітня 2008 року і наступного державного візиту в Україну лівійського Лідера М. Каддафі 4-6 листопада 2008 року. 
"Працювати в напрямку будівництва НПЗ треба з усіма пропозиціями, в тому числі і з лівійськими. Однак говорити вже зараз про будівництво НПЗ з переробки легкої нафти передчасно", - вважає Б.Соколовський. 
Уповноважений Президента переконаний, що для того, щоб в Україну прийшли інвестори, в тому числі і лівійські, нам треба реформувати нафтової ринок: нафтопереробка повинна стати більш привабливою, ніж трейдерство готових нафтопродуктів. Б. Соколовський констатував, що, на жаль, сьогодні, все навпаки.

Категорія: Україна та Брідщина | Переглядів: 892 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024