Субота, 20.04.2024, 08.35.18

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2008 » Грудень » 26
26 грудня Міністерство праці та соціальної політики України розповсюдило інформацію про те, що з метою недопущення порушень строків виплати громадянам пенсій Пенсійним фондом України розроблено поденний календарний графік виплати пенсій. Згідно з цим графіком кожному пенсіонеру визначено індивідуальну дату щомісячної виплати пенсії у 2009 році. В першу чергу виплата пенсій буде здійснюватись інвалідам війни, учасникам бойових дій, членам сімей загиблих військовослужбовців, непрацюючим інвалідам та одержувачам пенсії у зв’язку з втратою годувальника.
Повідомлення з зазначенням дати виплати пенсії направлено кожному пенсіонерові.
У цьому повідомленні також приведена інформація щодо роботи інформаційних кіосків в головних управліннях Пенсійного фонду України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі а тако ... Читати далі »
Категорія: Україна та Брідщина | Переглянули: 957 | Дата: 26.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

25 грудня відбулось ІІ пленарне засідання  ХXII сесії Бродівської районної ради V демократичного скликання. Під час розгляду першого питання порядку денного "Про визнання повноважень депутата Бродівської районної ради V демократичного скликання", у зв’язку із заявою про складання депутатських повноважень депутатом Бродівської районної ради від фракції УНП С.Стамбірського, депутатами районної ради було визнано депутатські повноваження кандидата у депутати Бродівської районної ради від фракції УНП М.Вигінного. Депутати також обговорили питання "Про заходи щодо відзначення в районі 100-річчя від дня народження С.Бандери – видатного діяча національно-визвольних змагань українського народу", під час якого прийняли прийняли Звернення до підприємств, організацій, політичних партій, громадян України та іноземних громадян з пропозицією про спорудження пам’ятника Степану Бандері у м. Броди.
Текст ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 948 | Дата: 26.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

25 грудня відбулося засідання ХV сесії Бродівської міської ради V демократичного скликання. Під час засідання депутати обговорили питання: про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік; про розгляд протесту прокурора; про безоплатну передачу земельних ділянок у власність для обслуговування житлових будинків; про затвердження уточнених площ земельних ділянок, переданих у власність громадянам для обслуговування індивідуальних житлових будівель; про затвердження проектів відведення земельних ділянок та передачі їх у власність для обслуговування житлових будинків; про надання земельних ділянок в оренду для підприємницької діяльності; про продовження терміну оренди земельних ділянок для здійснення підприємницької діяльності; про встановлення орендної плати за використання земельних ділянок; про продаж земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна; про затвердження проектних про ... Читати далі »
Категорія: Новини Брідщини | Переглянули: 931 | Дата: 26.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024