Четвер, 02.05.2024, 10.51.35

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Травень » 28 » ВО "Спобода" попросила у Броідвського міського голоси Семчука не руйнувати останній в Бродах дитячий майданчик
ВО "Спобода" попросила у Броідвського міського голоси Семчука не руйнувати останній в Бродах дитячий майданчик
15.53.41
27 травня Бродівська районна рада звернулася із запитом до міського голови Бродів щодо збереження єдиного у місті дитячого майданчика. Запит ініціювала фракція ВО "Свобода" в Бродівській районній раді. Про це повідомила прс-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода" 
З порядку денного майже всіх сесій міської ради складається враження, що міська влада обмежила себе чи не єдиною діяльністю, - продажем та наданням в користування комунальної землі та майна, - йдеться у документі. - Натомість, вкрай недостатньо приділяється уваги вирішенню загальних і нагальних питань життєдіяльності громади, - як от у сфері зайнятості населення, надання і оплати комунальних послуг, благоустрою територій, чистоти довкілля, організації дозвілля молоді і дітей".
Як приклад байдужого ставлення до інтересів громади, депутати наводять проблему єдиного в місті дитячого майданчика, що по вул. Гончарській, 10, існування якого під загрозою.
За словами голови фракції ВО "Свобода" у Бродівській районній раді Володимира Чехута, свободівці запропонували на сесії райради звернутися до керівництва Бродівської міської влади щодо невідкладного вирішення конфлікту. Вони пропонують або перепрофілювати об'єкт будівництва для взаємної вигоди і зручності дітей і самого власника та мешканців навколишніх будинків, або запропонувати власнику земельної ділянки альтернативну ділянку в іншому місці з компенсацією витрат. Пропозиції свободівців підтримали решта депутатів. На сесії також вирішили звернутися до депутатів Бродівської міської ради, щоб вони розглянули на черговій сесії питання мораторію на виділення земельних ділянок під розташування об'єктів нерухомості нежитлового призначення до затвердження генерального плану м. Бродів.

Категорія: Новини Брідщини | Переглядів: 936 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024