Четвер, 02.05.2024, 09.56.46

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Травень » 22 » Олег Тягнибок: саботажники прямого використання нафтопроводу Одеса-Броди мають бути притягнені до відповідальності
Олег Тягнибок: саботажники прямого використання нафтопроводу Одеса-Броди мають бути притягнені до відповідальності
11.35.38
Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок вимагає негайного і безумовного виконання Указу Президента про аверсне використання нафтопроводу Одеса-Броди та притягнення до кримінальної відповідальності усіх, хто спочатку перешкоджав його будівництву, а потім саботував використання за прямим призначенням цього важливого елементу енергетичної безпеки України, - повідомляє прес-служба ВО "свобода"
"Росія вбачає у нафтопроводі Одеса-Броди потужний диверсифікаційний проект, який посилить незалежність України та інших європейських країн. Тому Москва чинить шалений спротив остаточній реалізації проекту Одеса-Броди. В Україні для цього задіяні потужні агенти впливу, які знаходяться на керівних щаблях влади.
Хочу нагадати, що навіть за часів кучмізму Україна спромоглася вкласти понад 435 млн. доларів у будівництво нафтогону. Проте останніми роками вже добудований нафтогін не використовується за призначенням, хоча це посилило б енергетичну незалежність України. Усім відомі переваги проектного аверсного функціонування нафтопроводу. Зокрема, функціонування нафтогону дозволить налагодити альтернативні шляхи постачання до Європи 5-6 мільйонів тонн сирої нафти. Необхідність запуску і розширення виробництва світлих нафтопродуктів на українських НПЗ дасть поштовх для розвитку власної нафтопереробної галузі.
Лише за попередніми оцінками запуск нафтопроводу дозволить створити нові робочі місця й розвине всю соціальну інфраструктуру Прикарпаття, де більшість людей протягом останніх років шукають оплачувану роботу закордоном.
Разом з тим, Україна знизить залежність ринку світлих нафтопродуктів від продукції, виробленої на контрольованих Росією підприємствах України.
Підвищення конкурентоспроможності українських НПЗ спонукатиме виробників інвестувати у сучасні технології виробництва моторних палив відповідно до вимог стандарту ЄВРО-5.
Усі ці можливості понад 15 років блокуються російськими агентами впливу в державних органи влади. Це нанесло колосальну шкоду національним інтересам, тому саботажники прямого використання нафтопроводу Одеса-Броди мають бути притягнені до кримінальної відповідальності" - зазначив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Категорія: Україна та Брідщина | Переглядів: 946 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024