П`ятниця, 29.03.2024, 16.20.53

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2010 » Квітень » 27 » Депутати Бродівської райради не хочуть російського флоту в Криму
Депутати Бродівської райради не хочуть російського флоту в Криму
11.46.02

26 квітня відбулось четверте пленарне засідання XIX сесії Бродівської районної ради на порядок денний якого було винесено одне питання: «Про політичну ситуацію в Україні». 

Після обговорення вищезгаданого питання під час якого виступили: голова Бродівської районної ради І.Клим, депутат від фракції ВО «Свобода» В.Маєвич, депутат від фракції БЮТ Г.Лідиховський та депутат від фракції НУНС Б.Зробок, депутатами під час поіменного голосування одноголосно (42 депутати) було прийнято наступне рішення:

1.     Прийняти Звернення до Верховної Ради України, Конституційного Суду України про недопустимість продовження терміну перебування Чорноморського Флоту Російської Федерації в Україні (додається).

2.     Провести  виїзне V засідання ХХІХ сесії Бродівської районної ради V демократичного скликання 27 квітня 2010 року о 10 годині в м. Києві, вул. Грушевського, 5 (біля Верховної Рада України).

 

ЗВЕРНЕННЯ

Бродівської районної ради Львівської області  до Верховної Ради України, 

Конституційного Суду України

Ми, депутати Бродівської районної ради Львівської області, від імені мешканців Бродівщини, виступаємо категорично проти  досягнутих домовленостей між Президентом України Віктором Януковичем і Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації у Криму.

Такий поступок Президента України засвідчує повне нехтування Конституції України та діючої угоди про тимчасове перебування  Чорноморського флоту Російської Федерації  в Україні, яка була ратифікована Верховною Радою України.

Змінити затверджений порядок перебування ЧФ РФ на території України можна виключно шляхом внесення змін до Конституції України, з послідуючим затвердженням їх на всеукраїнському референдумі.

Ми бачимо наяву, що Президент України, грубо порушив статтю 17 Конституції України, в якій чітко сказано : «На території України забороняється створення і функціонування будь-яких збройних формувань, не передбачених законом. На території України не допускається розміщення іноземних військових баз.» , чим зрадив інтереси нашої держави.  

Своїми діями нинішня влада поступово позбавляє Україну незалежності, суверенітету та самостійності і практично стає на службу владі Кремля.

Висловлюючи глибоку стурбованість  подальшою долею України, ми звертаємось до народних депутатів України:

«Не допустіть ратифікації нової угоди щодо продовження термінів  перебування ЧФ РФ в Україні!».

Відповідно до статті 111 Конституції України,  звертаємось до Конституційного Суду України, Верховної Ради України з вимогою про ініціювання усунення Віктора Януковича з посади Президента України в порядку імпічменту за вчинену зраду державних інтересів України.

Звернення прийнято на ІV засіданні ХХІХ сесії Бродівської районної ради V демократичного скликання, 26 квітня 2010 року.

Категорія: Новини Брідщини | Переглядів: 3659 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Maliha  
0
AKAIK you've got the awsenr in one!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024