П`ятниця, 19.04.2024, 15.24.59

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2010 » Березень » 16 » Бродівський футбольний клуб «Богун» може залишити першу лігу Львівської області
Бродівський футбольний клуб «Богун» може залишити першу лігу Львівської області
15.55.25

З надзвичайними труднощами вдалося керівництву Бродівського ФСК «Богун» провести у минулому році перший чемпіонат Львівщини з футболу серед команд першої ліги. Проте, вдалося зберегти за собою право виступати у цій лізі, закріпившись посередині турнірної таблиці. Про це повідомив чинний президент ФСК «Богун» І.Клим, котрий обіймає посаду голови Бродівської районної ради. 

За словами І.Клима, якщо до початку цьогорічного чемпіонату – впродовж найближчого місяця – клуб не очолить новий президент з числа підприємців, який зможе підтримати місцевий футбол не лише матеріально, а й залучити потрібні кошти для проведення змагань, богунівцям з фінансових причин доведеться повернутися у другу лігу Львівщини з футболу. Адже, як президент клубу,  із прийняттям нового Закону про корупцію, І.Клим не зможе навіть поставити свій підпис у листі з проханням про підтримку клубу. Якщо ж справа ФСК «Богун» не зрушиться з місця, то є ще один вихід для місцевого футболу – змагатися з командами першої ліги під силу футбольній команді «Локомотив» с. Берлин, яка ще у минулому році упевнено заявила про себе на обласній арені. Як сказав один із меценатів ФСК «Богун», для цьогорічної участі команди у першій лізі потрібно 150 – 200 тис. грн., левова частка з яких піде на оплату залученим легіонерам з інших міст області.

Категорія: Новини Брідщини | Переглядів: 1531 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 4
4 Андрій  
0
Давно пора Богун розігнати цеж сором!!!!!!! Підтримайте Локомотив вони заграють, це команда з самовіддачею і старанністю!!!!
Цієї неділі вони зіграють товариську гру з Рутою в Берлині поїдьте подивіться і ви самі пересвідчитися що ця команда варта області!!!! От би товариську гру між Богуном і Локомотивом!!!

3 Роман  
0
Богун це не команда а купка легіонерів на яких ідуть шалені гроші, Богун це сором міста і останні місця в таблицях!!!!
Щодо Локомотива знайдіть ці команді підтримку нехай вона іграє на області!!! Це команда з самовіддачею відданість!!!!
Вона починає творити свою історію!!!!!

2 Володя  
0
Таке прекрасне місто Броди, а немає людей які б могли підтримати Богун!!! Наша влада вміє тільки багато говорити про відродження футболу!!!!!! А про Локомотив то це команда з великим потенціалом, якщо знайти підтримку команді їй вже давно пора на області виступати!!! Можливо показалаб краший результат чим БогуН!!! Ця команда тільки починає заявляти про себе!!! Докомотив на область!!!!!!!!!!

1 Ігор  
0
Мати такий прекрасний стадіон у місті на 5 тисяч місць, тренерувальні поля, Нафтопровід "Дружба", великий ринок, велику кількість підприємств і підприємців, це соромно, що команда Богун (1927 року заснування!!!) не може виступати принаймі у другій лізі України і навіть впевнено на область. Клим, слабохарактерний керівник, який не може примусити потужних підприємств (таких як ринок, Дружба) виділяти кошти на утримання команди. Семчук, також казав, що відродить футбол у Бродах. Сьогоднішна місцева влада, може лише на мітинг піти, на пам'ятник. Бродівчани самі вині, що вибирають таку владу.
Що стосується Локомотива, то це просто смішно, команда програла всі матчі на область сільським колективам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024