Четвер, 28.03.2024, 17.27.37

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2010 » Лютий » 17 » ВО „Свобода” судитиметься із Ющенком за землю парку „Північне Поділля” (територія Бродівського, Буського та Золочівського районів)
ВО „Свобода” судитиметься із Ющенком за землю парку „Північне Поділля” (територія Бродівського, Буського та Золочівського районів)
12.35.43

17 лютого голова ЛОО ВО «Свобода», депутат Львівської обласної ради Ірина Сех заявила, що Львівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» оскаржуватиме в суді Указ Президента України Віктора Ющенка про створення Національного природного парку «Північне Поділля».

"Президент одним розчерком пера відібрав у жителів Львівщини тисячі гектарів землі. Видно, керувався принципом, що гроші не пахнуть, а земля – це гроші, це дуже прибуткове і надійне капіталовкладення. Такий прощальний жест президент зробив своїм відданим виборцям, які довірили йому державу, які покладали на нього стільки надій. Тепер ми бачимо, що він не тільки зрадив ці надії, а й постарався людським коштом забезпечити майбутній добробут своєї сім’ї та "любих друзів". Мені особисто прикро, що до цього долучилися депутати Львівської обласної ради, які по суті своїй є представниками громади і які мали б служити людям, а не можновладцям. Не знаю, як вони дивитимуться в очі виборцям, яких обікрали. Адже тепер селяни, яким "випало щастя" жити на території НПП, не зможуть набути у власність землю для ведення особистого господарства, не зможуть створити фермерські господарства, обділена також сільська інтелігенція, яка мала право на отримання ділянок із земель запасу і т.д. Земля тепер панська, а не селянська. Але якщо ВО "Свобода" взялася за цю справу, то використовуватиме усі можливі методи боротьби, зокрема і судові позови", – зазначила депутат Львівської обласної ради Ірина Сех.

Нагадаємо, що Львівська обласна організація ВО "Свобода" виступила із заявою щодо Указу Президента України Віктора Ющенка про створення Національного природного парку "Північне Поділля". "Свободівці" вимагають від усіх органів державної влади і насамперед Президента України дотримуватися вимог закону, який надає права та повноваження місцевим громадам самим, без втручання державних адміністрацій та рад вищого рівня, вирішувати, передавати чи ні свої землі до складу парків. Оскільки права громад, гарантовані законом, цинічно проігнорували, "Свобода" оскаржуватиме Указ Президента в суді. 

22 грудня саме депутати Львівської обласної ради ухвалили рішення про створення Національного природного парку "Пам’ятка Пеняцька" (робоча назва "Північне Поділля"). За відповідне рішення проголосували 79 депутатів. 

Глава держави Віктор Ющенко Указ про створення парку підписав 10 лютого 2010 р

Категорія: Україна та Брідщина | Переглядів: 1506 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Mochammad  
0
I've been looking for a post like this foerver (and a day)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024