Субота, 20.04.2024, 06.02.23

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Липень » 20 » Голова Бродівської РДА В.Петрушка представив своїх новопризначених заступника та керівника апарату
Голова Бродівської РДА В.Петрушка представив своїх новопризначених заступника та керівника апарату
14.38.32
20 липня голова Бродівської райдержадміністрації В.Петрушка спільно із першим заступником І.Клипарчуком, заступниками М.Пасічник та М.Щирбою, а також керівником апарату райдержадміністрації В.Вовком провів щотижневу апаратну нараду за участю начальників управлінь та відділів, керівників структурних підрозділів та служб райдержадміністрації.
Перед початком наради В.Петрушка представив присутнім новопризначеного заступника голови райдержадміністрації з питань АПК Щирбу Михайла Петровича та новопризначеного керівника апарату райдержадміністрації Вовка Володимира Івановича.
Під час наради обговорили питання: про підготовку до проведення Міжнародного етнофестивалю «Підкамінь 2009», про стан справ із виплатою заробітної плати працівникам бюджетної сфери, про виконання контрольних цифр Мінфіну щодо надходжень доходів до районного бюджету, про відновлення роботи Бродівської хлібопекарні «Колосок», про стан справ із створенням нових робочих місць у районі, про виконання дохідної частини районного бюджету, про хід літнього оздоровлення дітей, про результати районних спортивних змагань серед молоді, про підготовку до осінньо-зимового періоду та початку опалювального сезону, про забезпечення благоустрою в м. Броди, про проведену роботу із кризовими сім’ями, про хід збору урожаю ріпаку та початку збору урожаю зернових у агроформуваннях району, про закупівельні ціни на молоко у населення, про стан справ із виплатою населенню державних соціальних допомог, пільг та субсидій, про роботу Бродівської міської ради щодо забезпечення належного благоустрою територій м. Броди тощо.  
У нараді також взяли участь голова Бродівської районної ради І.Клим, головний лікар Бродівської ЦРЛ І.Бец, головний державний санітарний лікар району В.Шевчук, редактор Бродівської районної газети Б.Зробок та начальник відділення державного казначейства у Бродівському районі В.Кіндюк.


Категорія: Новини Брідщини | Переглядів: 990 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024