Субота, 20.04.2024, 12.31.53

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Серпень » 28 » Дмитро Чобіт презентував чергову «макуху» про Тимошенко, яка вийшла у світ в Бродівському видавництві "Просвіта"
Дмитро Чобіт презентував чергову «макуху» про Тимошенко, яка вийшла у світ в Бродівському видавництві "Просвіта"
12.26.18
Народний депутат України І, ІІ, ІІІ скликань, член Національної спілки письменників України Дмитро Чобіт розповів про невідомі факти політичної біографії прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Він 27 серпня у Львові репрезентував свою книгу «Політична макуха». 

«Оскільки 7 червня 2009 року Юлія Тимошенко публічно заявила, що «йде у президенти і переможе», то народ України має знати все про свого можливого керманича», – заявив Д.Чобіт.  

Автор книги розповів журналістам, що «Політична макуха» з’явилася у світ у серпні ц. р. у Бродівському видавництві «Просвіта».

«Саме з огляду на це непорушне право народу й випущено книгу, яка на ґрунтовній документальній основі розповідає про біографію Юлії Тимошенко, її родослівну, дитинство, юність, бізнесову і політичну діяльність, висвітлює численні, пов’язані з нею, кримінальні історії та інші обставини, що не можуть прикрасити кандидата на пост глави будь-якої держави», - зазначено в анотації до книги. 

 У книзі чотири розділи: «Родовід Ю.Тимошенко», «Циганська маячня», «Пророцтво Віктора Пінчука», «Бізнес-політична діяльність». На обкладинці книги – фото Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко у десяти найвишуканіших нарядах і світлини нині відомих усій країні рекламних слоганів: «Вони обіцяють. Вона працює», «Вони балакають. Вона працює», «Вони блокують. Вона працює», «Вони заважають. Вона працює», «Вони руйнують. Вона працює», «Вони зраджують. Вона працює».

 Читачам, які знайомі з кількома попередніми політичними роботами Дмитра Чобота, в тому числі й книгою «Макуха або Штрихи до політичного портрета «Блоку Юлії Тимошенко», впаде у вічі, що нове видання є майже у чотири рази скороченим і водночас трохи актуалізованим варіантом попереднього, що було надруковане також у Бродах на Львівщині рівно рік тому. Найбільших змін, зокрема, зазнала авторська передмова, доповнена подіями 2009 року. Все це автор пояснює необхідністю зробити свою працю більш дохідливою і популярною серед масового читача, зважаючи, мабуть, і на близький початок президентської виборчої кампанії. До речі, ці книги відрізняються також і за міжнародними стандартними номерами (ISBN) – ISBN 966 7544 50 8 (попередня) та ISBN 966 7544 46 1 (нова).

Дмитро Чобіт, критикуючи стиль і методи діяльності Юлії Тимошенко, зізнається наприкінці книги, що є і його особиста провина у сприянні політичному успіху нинішнього глави уряду. Наприкінці березня 2001 року, за його словами, він був єдиним народним депутатом, кому вдалося пройти на територію Лук’янівського слідчого ізолятора тимчасового утримання в Києві, і вивести звідти безпечним шляхом звільнену з-під арешту Юлію Тимошенко. Інакше б, стверджує екс-нардеп, Юлію Тимошенко того ж дня знову б ув’язнили за новими звинуваченнями у зловживаннях під час торгівлі природним газом.

До відома:

Д.Чобіт є колишнім народним депутатом, членом фракції «Батьківщина» у Верховній Раді у 2000-2002 роках і членом політради ВО «Батьківщина».


Категорія: Україна та Брідщина | Переглядів: 3786 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 4.8/4 |
Всього коментарів: 4
4 Сократ  
0
Тимошенко - тварь. Политическая макуха - вещь. Размножить миллионным экземпляром и каждому в почтовый ящик и тогда у твари шансов ноль, Украинцы не смотря на свою тупость евреев не сильно жалуют

3 Олена  
0
Ганьба "Просвіті", що видає такі дурні книжки. Як пан Чобіт журиться Україною, чому не пише про Януковича? Якщо цей бандюк стане президентом, Україні буде гаплик. Але цю книжку фінансував напевно Янукович, пан Чобіт дістав гарний гонорар. Цікаво, за чиї гроші весь тираж книжки розклали у всі поштові скриньки Києва?

2 Михаил  
0
Я так понял, что "Політична макуха" опубликована для тех, кто не смог осилить (или достать) предыдущую книгу автора "Макуха, або Штрихи до політичного портрета Блоку Юлії Тимошенко".

Книгу "Політична макуха" (в форматах doc и pdf) можно тоже скачать с сайта "Каста неприкасаемых... пираний" (http://piranii.110mb.com/).

С уважением, Михаил


1 Михаил  
0
Согласно многим опросам на очередных президентских выборах каждый третий проголосует за
проФФесора Виктора Януковича, а каждый пятый - за Юлию Тимошенко. Как
ни странно, фаны как одного, так и другой, готовые
перегрызть горло оппонентам, почти не знают своих кумиров (да и знать
не хотят!). Однако при всей патриотической риторике лидеров БЮТ эта
политическая структура принципиально не отличается от кажущегося
антипода - Партии Регионов.

Каста неприкасаемых... пираний
http://piranii.110mb.com/index.html
Шокирующая правда о народных избранниках в парламенте.
Проект создан для того, чтобы Вы могли узнать их поближе и сделать
свой осознанный выбор - согласны ли Вы видеть эти лица у власти вновь.
Пока с Вашим мнением еще кое-как считаются.
Содержание сайта:
Евгений Евтушенко. Наследники Сталина.
Красный террор в годы гражданской войны. По материалам Особой
следственной комиссии по расследованию злодеяний большевиков.
Бриллиантовая отмычка (Матерая воровская группа легко покупает
депутатов и министров).
Дмитро Чобіт. Макуха, або Штрихи до політичного портрета Блоку Юлії Тимошенко.
Лозинский: животное с депутатскими полномочиями (Сафари на крестьянинина).
Нужен ли Украине Литвин?
Клан Януковича.
Сергей Кузин. Донецкая мафия. Антология.

С уважением, Михаил


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024