П`ятниця, 19.04.2024, 06.42.57

Вітаю Вас Гость | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Розділи новин
Новини Брідщини [313]
Новини, які відбулися у Бродівському районі
Україна та Брідщина [70]
Українські новини, які мають безпосередьє відношення до Бродівського району
Анонси [35]
Прогнозовані події, які відбудуться у Бродівському районі

Наше опитування
Кому з Бродівських керівників Ви найбільше довіряєте?
Всього відповідей: 177

Головна » 2009 » Травень » 29 » Мешканці Бродівщини вимагають відновити повноцінну діяльніть Підкамінської міської лікарні
Мешканці Бродівщини вимагають відновити повноцінну діяльніть Підкамінської міської лікарні
15.29.37
На сесії Бродівської райради розглянули питання про виконання рішення райради «Про діяльність Підкамінської міської лікарні». Згідно з ним, адміністрація Бродівської ЦРЛ мала розробити пропозиції щодо її реорганізації, однак це рішення не виконане.
Цим рішенням не виключався варіант, що Підкамінська міська лікарня може стати самостійною структурою зі статусом районної. Член ініціативної групи від громади селища Підкамінь Антоніна Король, зокрема, зазначила : «Ми не просимо, а вимагаємо відновити пологове, дитяче, операційне відділення, які тут діяли. Крім того, просимо забезпечити лікарню невропатологом, ЛОРом, окулістом. Нехай керівництво району поцікавиться, що потрібно для того, щоб у Підкамені була районна лікарня і допоможуть нам».
Жінки з Підкаменя пояснили, що з проблемою поступового знищення цієї лікарні борються вже декілька років. Але, незважаючи на їхні звернення до Президента, Прем’єр-міністра та до облради, вирішення питання затягується. «У тому, щоб закрити Підкамінську лікарню, зацікавлені головні лікарі Бродівської і Підкамінської лікарень», – зазначила Антоніна Король.
За словами головного лікаря Бродівської ЦРЛ Івана Беца, спеціально створена комісія, яка працювала над цим питанням, не дала остаточної відповіді. "Однозначно, що на цій території (тут проживає близько 14 тис. людей) має бути заклад зі стаціонарними ліжками, але треба добре продумати, щоб медична допомога була на належному рівні. Реорганізацію треба провести так, щоб не погіршити якість медичних послуг, щоб люди не втратили роботу".
З початку квітня у Підкмінській лікарні закрите пологове відділення, а медичний персонал переведений на дільниці сімейної медицини, – повідомив головний лікар Бродівщини. Також він наголосив, що для реорганізації цієї лікарні у районну, чого вимагають підкаміньчани, її потрібно у першу чергу забезпечити медичним обладнанням і фахівцями, а на це немає коштів. Найближчим часом комісія підведе риску у своїх напрацюваннях, тоді й буде вирішено, який статус матиме Підкамінська лікарня.

Інформацію підготовлено за матеріалами ЗІКу
Категорія: Новини Брідщини | Переглядів: 1062 | Додав: brodurayon | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Joseph  
0
I was so confused about what to buy, but this makes it undretsnadable.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту
«Галичина спортивна» - все про Галицький спорт. 
 www.kambuz.org.ua - Інформаційно-розважальний портал міста Кам'янка-Бузька
http://belz.at.ua/kn.gif Інформаційно-розважальний портал м.Здолбунів (новини, реклама, ігри)
 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Брідщина © 2024